Kirkkoon liittyminen

Minut on kastettu, olen käynyt rippikoulun ja minut on konfirmoitu. Asun Vantaan kaupungin alueella ja olen täyttänyt 18 vuotta. Jos kuulun johonkin uskonnolliseen yhdyskuntaan olen tietoinen, että minun on erottava siitä ennen tämän lomakkeen täyttämistä ja lähettämistä. Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen ilmaisen haluni tunnustaa yhteisen kristillisen uskomme. Vantaalla on kuusi suomenkielistä seurakuntaa sekä ruotsinkielinen seurakunta. Seurakunta määräytyy ensisijaisesti liittyjän osoitteen perusteella.