Turun ja Kaarinan seurakuntakuntayhtymän keskusrekisteristä saa virkatodistuksen seuraavista seurakunnista: Turun Henrik, Turun Katariina, Turun Martti, Turun Mikael, Turun Tuomiokirkko, Maaria, Paattinen, Kaarina, Piikkiö, Åbo svenska församling sekä entisistä seurakunnista Kakskerta ja Kuusisto.

Muuttotietoihin ei merkitä sisäisiä muuttoja näissä seurakunnissa.

Virkatodistus on maksullinen. Lue lisää virkatodistuksen maksuista ja käytännöistä. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Olet tilaamassa virkatodistusta sähköisellä tilauslomakkeella. Tiedot välitetään seurakuntaan, josta virkatodistus tilataan. Järjestelmä rekisteröi ne tiedot, jotka tilausta tehdessäsi annat. Tietoja käytetään virkatodistuksen laatimiseen sekä virkatodistuksen ja laskun lähettämiseen. Tiedot poistetaan tietokannasta kolmen kuukauden kuluttua niiden tallentamisesta. Tiedot poistetaan myös pyydettäessä. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen rekisteröinnin. Lisätietoja tietosuojasta

Virkatodistuksen tilaus

1. Henkilö, jonka virkatodistus tilataan

2. Virkatodistuksen muoto ja käyttötarkoitus